Konec minimálních sazeb DPH v uhniji - tak schválně, klesnou daně?

Díky usílí Petra Macha ze Svobodných nyní víme, že koncem roku vyprší daňové kvóty na minimální výši základní sazby DPH v zemích evropské uhnije ve výši 15 %. No, ne že by snad někdo čekal, že se u nás sníží daň když je už tak na 21 %, že ano? Bureš už začal pro jistotu mlžit a vymlouvat se, že to co kecal na volebních mítincích vlastně nemyslel až tak úplně vážně (stále jste se ještě vy, kdo jste toto volili, neprobudili? co víc potřebujete?). Každopádně rétorika zůstává, když nelze udělat úspory, tak se musí do pokladny víc naloupit. Že to je pokladna bezedená, protože už teď si režim každoročně prožírá víc, než o kolik občany okrade a to již šestnáct let v kuse a pořád to nestačí, tak je třeba zničit malé živnostníky a podnikatele, ANOFert nás přeci zachrání, žáno.

Naopak už chtějí zase daně zvýšit - další zvýšení životního minima (pro ty, kteří naivně věří, že to má něco společného s dávkama - ani náhodou, jde o výpočet minimálních daní). A aby byla opicie motivována ještě více obtěžovat bezúhonné občany a okrádat je o majetek (jako by nestačily ty tisíce buzeračních kamer a další tisíce, které chtějí za další miliardy nakoupit - hlavně, že na opravy těch silnic není!), tak mají dostat podíl na výpalným z majetku. No paráda, už se těšíte, až vám jako v USA jen tak z kapsy urkadnou 1000 dolarů? Nebo vám zabaví auto? Jen tak, protože mají nejasné „podezření“ a ani vás nemusí obvinit, aby vás okradli? Pomáhat a chránit, jojo, od vašich peněz…

Opravdu ještě někdo má dojem, že vydělávat polovinu ař 2/3 svého platu na režim k něčemu? Zlepšilo se v posledních deseti letech zdravotnictví? Zlepšilo se školství? Je snad bezpečněji? Máme armádu, která je opravdu akceschopná proti komukoli jinému, než vlastnímu obyvatelstvu? A co kvalita potravin, jak režim hlídá normy, které potlačuje? Tak, že likviduje malé podniky (např. desítky malých lihovarů), protože kvůli obrovským daním se kdekomu vyplatí prodávat vohnoutům vodku z fridexu?

Já mám dojem, že to je stále horší - základní školství je tragické (ale nebojte, Tablety do škol to zachrání! určitě!), střední jde taky od pěti k nule, vysoké je se všemi těmi úřednickými fakultami akorát jedna velká výchovna kolaborantů (horší, jak za protektorátu a už to skoro dosahuje kvalit VUMLu) a výzkum je s grantovým fungováním svět sám pro sebe a nic kloudnýho snad za deset let nevyprodukoval a lepší to nebude. Ale jistě, bez státní vědy by byla apokalypsa, krev by tekal po ulicích a vůbec. Opicie vám na tvrdo řekne, že malé hlášení ani nebudou sepisovat, případně že to sepíšou, ale okamžitě odloží, takže nemůžete čekat, že by vám snad pomohli když vás ve vedlejší místnosti vraždí. A jak zkusíte tu jejich flákárnu hlásit, tak se připravte na ten shitstorm. Ale buzerovat v půl třetí ráno v prázdném městě, to jo, a ještě si vypaltit 12 mega za dobrou práci. A když nedaj, tak si vemem benzín! Zdravotnictví je tragédie, polovina doktorů je tiskárnami na recepty, protože ani blbej framykoin si nekoupíte bez předpisu, a nakonec co víc potřebují, než naordinovat pokaždé větší hrst prášků, abyste se postupně ze zdravého člověka stali invalidou a oni měli kšeft do konce života, že? Honza Hnízdil má o čem psát na další tři životy. Armáda je směšná, tu by kde kdo umlátil čepicema.

A nakonec, hlavně, že tu máme ty tři miliony úředníků, kdo by jinak prožíral naše peníze a ještě se u toho cítil hrozně nepsotradatelně, že? Taky úplně nadšeně prosebně žmouláte čepici, jestli vám nějakej budižkničemu se správným razítkem milostivě povolí to, co bylo i za bolševika naprosto samozřejmé? Např. postavit si svůj dům na svém pozemku nebo používat svoje auto? Dneska nemůžete ani legálně auto napůl rozebrat, nebezpečné kapalina nechat zlikvidovat a zbytek poslt do hutě. Znárodnění za bílého dne a vohnouti tomu ještě tleskaj: Srát na ochranu přírody, ekologie je hlavní, ne…sebrat vám auto a nařídit vám koupit si nový, paráda, ne? Á, voni nechtěj, no tak to budeme muset zvýšit výpalný a donutit je, že ano. Registr už je spravenej, pokud z něho auto, který tam zrovna náhodou chcete, nějak vypadne, tak už si s tím legálně nepojezdíte, a jestli něco posereme my, tak je to stejně vaše vina a napaříme vám eště pokutu. To by bylo, abychom si nechali ten socialismus rozvracet!

Další informace